Ce sunt parfumurile dupe?
Răspuns :
Parfumurile dupe, sau 'duplicaturi', sunt create pentru a semăna cu parfumuri designer populare, adesea mai scumpe. Ele oferă o alternativă accesibilă, menținând totodată arome de înaltă calitate.
Cât de asemănătoare sunt dupe-urile voastre cu parfumurile originale?
Răspuns :
Dupe-urile noastre sunt atent formulate pentru a semăna îndeaproape cu parfumurile originale. Deși nu sunt identice, captează esența și notele cheie ale originalelor
Ce ingrediente folosiți în parfumurile voastre?
Răspuns :
Folosim ingrediente de înaltă calitate care sunt sigure și testate pentru compatibilitatea cu pielea. Componentele specifice variază în funcție de parfum, dar sunt listate pe fiecare produs pentru transparență.
Oferiți testare?
Răspuns :
Da, oferim testare pentru majoritatea parfumurilor noastre, astfel încât clienții să le poată încerca înainte de a cumpăra o dimensiune completă.
Care este durata de viață a parfumurilor voastre?
Răspuns :
"În general, parfumurile noastre au o durată de viață de aproximativ 3 până la 5 ani. Totuși, este cel mai bine să le depozitați într-un loc răcoros și uscat, departe de lumina directă a soarelui, pentru a menține calitatea lor.
Puteți să-mi recomandați un parfum pe baza preferințelor mele?
Răspuns :
Cu siguranță! Dacă ne spuneți despre aromele sau notele pe care le preferați, vă putem recomanda o varietate de opțiuni care s-ar putea să vă placă.
Care este politica voastră de returnare?
Răspuns :
Produsele pot fi returnate în termen de 14 zile calendaristice de la data primirii, atât timp cât sunt în starea originală, nedesfăcute și în ambalajul original.
Cum vă asigurați de calitatea produsului?
Răspuns :
Produsele noastre trec prin controale stricte de calitate pentru a se asigura că îndeplinesc standarde înalte. Noi folosim cele mai bune ingrediente și lucrăm cu parfumieri experimentați.